25: LA LÍNIA NATURAL

En l’àmbit de la campanya EMT a l’Escola, dirigida als centres educatius del terme municipal de València, una de les seues activitats principals és conèixer València, la seua naturalesa i una de les seues reserves naturals més importants, el Parc Natural de l’Albufera. A bord d’un autobús a través de l’itinerari de la línia 25 oferim una visió natural, cultural i ecològica alhora que es mostra com viatjar de manera responsable i segura en el bus. Mercavalència i la Fundación Sabor y Salud col·laboren en esta activitat proporcionant fruita i verdura fresca per a l’esmorsar dels escolars.

Un autobús de l’EMT recollirà als escolars al col·legi per fer la visita guiada i depenent de la disponibilitat, al final del recorregut visitarem el Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla.

 

OBJECTIUS LÍNIA 25

Les activitats proposades per EMT AL’ESCOLA en el recorregut de la línia 25 tenen els següents objectius:

  • Donar a conèixer EMT València com a empresa i el servei que ofereix a la ciutat.
  • Conscienciar els escolars sobre els beneficis mediambientals de l’ús del transport públic.
  • Promoure entre famílies i tutors la utilització del servei públic dels autobusos urbans a través dels avantatges socials i econòmiques que EMT posa a la seua disposició.
  • Conèixer el nostre patrimoni natural a través d’una visita guiada al Parc Natural de l’Albufera on es donarà especial importància a la vida a l’Albufera ahir i hui, els seus elements, usos i costums, el cicle del cultiu de l’arròs, les edificacions i la seua singularitat paisatgística.
  • Conscienciar sobre la cura i preservació del medi ambient.
  • Conèixer el Centre d’Interpretació Racó de l’Olla i el seu elevat interès botànic i faunístic a través d’un recorregut guiat que inclou una visita a l’observatori d’avifauna.
  • Promoure hàbits d’alimentació saludable.