Què és EMT a l’Escola?

Benvingut/da a EMT a l'Escola!

“EMT a l’Escola” és una campanya adreçada als centres educatius d’infantil i Primària del terme municipal de València. Un projecte creat amb molt d’afecte i il·lusió amb l’objecte de donar a conèixer EMT València com a empresa, el servei que oferim a la ciutat i conscienciar els escolars i docents dels avantatges de l’ús del transport públic per garantir una mobilitat sostenible, responsable i segura.

En aquesta campanya oferim a la comunitat escolar una sèrie d’activitats gratuïtes: des de tallers teòric-pràctics a l’escola, rutes culturals amb continguts didàctis a través d’activitats adaptades a les diferents edats i les seues necessitats, desenvolupades des dels nostres professionals amb la col·laboració dels docents de cada centre.

Quins són els nostres objectius?

Donar a conèixer EMT València com a empresa i el servei que ofereix a la ciutat.

Conscienciar els escolars sobre els beneficis mediambientals de l’ús del transport públic.

Promoure entre famílies i tutors la utilització del servei públic dels autobusos urbans a través dels avantatges socials i econòmiques que EMT posa a la seva disposició.

P1060900

Els nostres superherois

Superbús i Superbusina són els nostres Superherois, que recorren València per disfrutar de la ciutat i dels seus infinits llocs mentre ajuden a mantindre lluny la contaminació. Invita’ls al teu cole!
Descobrix la seua increïble història i com van arribar a l’EMT València!

Per a tots els nivells

Coneix les activitats que tenim preparades. Activitats gratuïtes, amb personal propi i adaptat a cada nivell dels escolars.